Over ons

Over ons

Bij garage De Kapelle zijn we al 25 jaar actief in de autosector met verkoop, onderhoud en herstellingen. U kan bij ons terecht voor aankoop van zowel personenwagens, als bestelwagens, groot of klein.

Onze wagens zijn afkomstig van erkende leasingmaatschappijen en onderworpen aan een VAB-controle. Het gaat om wagens van een eerste eigenaar, met onderhoudsboek en steeds onderhouden in een officiële garage volgens de voorschriften van de constructeur.

Elk voertuig krijgt een onderhoudsbeurt en wordt bovendien grondig nagezien. Slijtage-onderdelen worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Het koetswerk en interieur worden gepoetst en de zetels en bekledingen gereinigd.

Wij verkopen onze wagens met 12 maanden wettelijke garantie en Car-Pass (historiek van de wagen) en na technische controle. De garantie kan worden verlengd tot 24 maanden. Vraag naar deze optie!

We beschikken over een wekelijks wisselende stock van 30 tot 40 voertuigen. Interesse in een van deze wagens? Kom langs om het voertuig te bezichtigen en maak een proefrit.

Wij bieden ook autofinancieringen aan. Deze kan u ter plaatse afsluiten. Wenst u van deze optie gebruik te maken, dan vragen wij u uw identiteitskaart en uw loonfiches van de laatste drie maanden mee te brengen. Na aanvraag wordt de financiering snel afgehandeld. Let op: geld lenen, kost ook geld.

Autohandel De Kapelle beschikt over een eigen dienst na verkoop en biedt herstellingen van alle merken in deze eigen werkplaats. Hier rendeert onze 25 jaar ervaring ten volle.

Overname van uw oude personenwagen of bestelwagen is mogelijk.

We zijn erkend door Traxio als expert in de verkoop van tweedehandswagens.

Wie zijn wij

Ik, Peter Verkens, oprichter van Garage De Kapelle bvba, ben al 40 jaar actief in het garagewezen.

In 1978 ben ik begonnen als mekanieker bij Manimex. Hier werkte ik vooral aan bromfietsen en motors. Als jonge gast werd ik er gebeten door de mechaniek-microbe. Daarna ben ik overgestapt naar de autosector.

In 1996 besloot ik om mijn eigen zaak op te richten: De Kapelle te Gullegem. Hier was ik 17 jaar lang actief in de aan- en verkoop, het onderhoud en de herstelling van wagens.

Met het oog op de uitbreiding van de zaak verhuisde De Kapelle in 2008 naar een grotere locatie in Geluwe. Hier baat ik ondertussen al 10 jaar de garage uit samen met mijn TOP team.

Service

Bij ons kan u terecht voor een volledige service van uw wagen. Wij beschikken over diverse diagnoseapparatuur en een volledig uitgeruste werkplaats voor onderhoud en herstellingen. Ook kan u bij ons terecht voor carrosserieherstellingen en het vervangen van ruiten.